В ролята на ерген влиза Евгени Генчев. Всички се питат дали пианистът има плочки, а отговорът определено изненада зрителите, след като от продукцията пуснаха промо кадри на един от епизодите. Очаква ни сцена, в който мачото разкрива своите прелести на плажа пред одобрителните погледи на момичетата.

Пловдивчанинът Евгени Генчев е пианист със световна слава, който е делил сцена със звезди от ранга на Том Джоунс, Лейди Гага, Хелене Фишер, Андреас Габалие. Сред най-впечатляващите му изяви е изпълнението му в шоуто на Хайди Клум – „Следващият топ модел“. Носител е на над 15 национални и международни награди за пиано, включително и на големия приз „Добрин Петков“ за постижения и принос в музиката през 2008 г. От скоро Евгени работи с Лука Шулич, член на международно признатата група 2Cellos, с когото редовно изнася турнета по света.

Освен с музиката си, Генчев е познат и като композитор, педагог и писател. Скоро обаче той ще трябва да се превърне и в горещ секссимвол, а редакторката на предаването Ваня Щерева вече издаде, че новият ерген е не само много интелигентен, но и много лесен за работа в екип. Наскоро пък участничка в първия сезон издаде, че този път ще имаме щастлив край на предаването, защото Генчев е срещнал любовта в шоуто. Това загатват и авторекламите, на които се вижда и майката на пловдивчанина, която директно обявява, че той е влюбен.