Евгени бе организирал бал за випуска си в „Колежа на любовта“, а сред поканените бяха само „ученичките“ от класа му - Ирина, Джия, Меган, Габи, Пам, Ивелина, Айлин, Поли, Елена и Боряна. В същото време останалите момичета, сред които и моделката Валерия, бяха принудени да скучаят в имението. На плевенчанката обаче не ѝ се понрави Евгени да се забавлява в компанията на ученичките си, особено в тази на най-голямата ѝ съперничка Елена, и реши да се самопокани на техния бал.

„Не възнамерявам да слушам останалите момичета как се жалват, че Евгени не е при нас“, категорична бе тя преди на своя глава да си избере рокля от огромната гардеробна на предаването, вероятно без да се посъветва със стилисти и продуценти, и да нахлуе неканена на тържеството на випуска.

Евгени, от своя страна, я посрещна с думите „Какво правиш тук?“, но след това я покани да се усамотят в интимна близост. С дръзката постъпка на Валерия да открадне класния, балът за момичетата бе провален, а това определено предизвика хапливи коментари, дори от страна на доскорошната ѝ приятелка Айлин. Елена, от своя страна, намери поведението на защитничката на животни за грозно, а малко по-късно го определи и като „глиганска постъпка“. Тя се обиди и на Евгени, който взе решение да подари розата, която бе предназначена за някоя от дамите във випуска, на Валерия.