Това е фолк певицата Татяна, с която така или иначе жълтата клюка ги обвързва като бивши любовници. Разкритието дойде от устата на Снежана Макавеева. Актрисата премина в отбора на Войните заедно с приятелката си Божана Кацарова. Заради избора на Благо те да отидат при конкуренцията се стигна до неочаквани откровения.

"На Благо му остана човек, който да му пере гащите. Това е Татяна Къцова", заяви сеирджийски актрисата, а засегнатата от нея личност я прекъсна: "Само, че Татяна Къцова прави и много други неща и за разлика от някои жени, нашите мъже винаги са приветливи!"

На въпроса от Ваня Джаферович към Татяна: "Ти марионетка ли си на Благо?", фолкаджийката заяви: "Каквото и да чуя от Снежана и Божана, нищо няма да ме учуди. Жалко е, че трябва да изпадаме в такива подробности. Чалга певиците освен да изглеждат добре, могат да правят още хиляди неща. Освен да пера и да се грижа за цялото племе, мога да готвя, да чистя. Не се срамувам, че съм чалга певица, напротив. А от Снежана и Божана чух такива думи и цинизми от устите им, че не ми е удобно да ги повторя. Живи и здрави да са, нямам лоши чувства към тях".