Обвинението е за закана за убийство и нанесена телесна повреда, което потвърждава информациите, че певицата е била сериозно бита от Миро Дзвера, както е известен в ъндърграунд средите. По настояване на страните, магистратите решиха заседанието да се проведе при закрити врата, за да запази неприкосновеността на личния живот на двойката. Певицата е била бита в семейния апартамент в София във вторник, а последните 72 часа Миро прекара арестуван.

“Засега не бих искала нищо да коментирам. Нека да мине малко време. Аз съм добре! Ще оставим въпроса в летящо положение. Благодаря за отношението“. Така попфолк звездата Мария коментира пред NOVA скандала.

Отварачката махна халката от профила си в инстраграм и изтри всичките си снимки с Миро. Само преди няколко дни миньончето с гордост се хвалеше, че е омъжена и бе сложила емотикон на пръстен, който вече липсва заедно със снимките на Дзвера, които певицата трие поне за трети път. Това дава повод да се предположи, че не за първи път е ошамарвана от Миро, който е нейн трети съпруг.