Керана излезе под прожекторите като суперзвездата Майли Сайръс и един от най-големите хитове на тази година – „Flowers”. “Изпълнението ти беше невероятно. Нямаше нито един момент, в който да не се случва нещо специално и страхотно“, коментира Веселин Маринов, но далеч по-искрен бе колегата му Асен Блатечки. Той я гледаше със зяпнала уста, а след изпълнението призна, че тайничко се е надявал лепенките, с които е залепено сакото й, да се разлепят.

"Малко ме е яд, че това работи толкова добре", призна актьорът, а Керана му отвърна, че от екипа са се постарали толкова добре това да не се случи, че най-вероятно ще си ходи с това сако до края на живота си

В шестата вечер, пълна с блестящи имитации, зрителите на NOVA, журито и менторите единодушно с рекорден брой точки избраха за победител Владо Михайлов, който представи невероятно образа на една от най-големите звезди на всички времена - Фреди Меркюри. „За първи път в Капките имаме такава имитация на Фреди Меркюри. Възхитен съм. Владо, поклон“, впечатлен беше Фънки след изпълнението на “Bohemian Rhapsody”, което вдигна цялата зала на крака.