На същото място се снима и "Сървайвър" и това даде повод за спекулации, че съпругът й ще излезе от играта. Жена му обаче отрича и се кълне, че дори няма да се доближи до мястото, където текат снимките на риалити предаването. Все пак опасната близост между двамата е факт и зрители заподозряха, че тя е отишла да подкрепи бившия футболист, както направи преди седмица и Жени Джаферович. Освен секси кадри, Поли сподели и своя опит на 29-годишна жена за връзките и изневярата.

Тя обяви пред последователите си, че в живота има само мъже приятели. Смята ги за по-добри, от колкото жените. Тя самата признава, че вярва в приятелството между мъж и жена и ги има за свои братчета. " За жалост в днешно време, няма достойни хора, които да бъдат искрени на 100%. От огромен опит говоря", казва половинката на Джъзаса. Полина заговори и за разликата в годините им, която е 15 години. По думите й "усеща се - 15 години не са малка разлика и е факт".

"Смяташ ли, че си допуснала голяма грешка наскоро?", пита я неин фен. "Опитваш. Грешиш. Това е животът", отговаря Полина. Друг въпрос към нея пък гласи: "Страхуваш ли се от самотата, не физически, а просто емоционално да останеш сама?" "Не, даже ми е много хубаво", а лаконичният отговор на Поли.

За пореден път велинградската красавица казва, че никога не би простила изневяра заради сериозния опит, който има преди Благо. Имала е 5-годишна връзка, в която е прощавала изневярата, но това я е научило никога повече да не го прави.