Двамата вечеряха под открито небе и проведоха откровен разговор, с който да изяснят отношенията си. „Усетих, че в последно време си по-дистанциран, защото не сме имали по-близки моменти“, поде темата Айлин, а Евгени отбелязва, че не са имали възможност да останат насаме, тъй като все някой ги е прекъсвал. Красивата моделка провокира Евгени с въпрос дали се е случвало да иска да е не само с една жена. Той ѝ призна, че е имал момент в живота си, в който е предпочитал предимно краткотрайни авантюри:

„Бях сложи една стена около мен и гледах да не давам никакви надежди и обещание, защото не бях отворен към това нещата да се развият. По този начин може би съм компенсирал за любов или одобрение, което не съм получавал“.

Айлин, от своя страна, му сподели философията си, в която поставя любовта винаги на първо място: „Аз лично смятам, че правилният човек се среща в момент, в който ти наитина си загърбил абсолютно всяко нещо, което те е дърпало по някакъв начин, и си готов да разтвориш сърцето си и да дадеш всичко от себе си за един човек. Готова съм на всичко за любовта, дори бих заминала на другия край на света“. Откровеният разговор стана повод дистанцията между Евгени и Айлин дотолкова да се скъси, че да последваха няколко повече от страстни целувки на фона на сияйната луна и звука на щурците.

"Всичко е толкова красиво, чувствам се на седмото небе“, не скри емоциите си каратистката, която получи и роза от музиканта. Как ще се развият отношенията на Евгени и Айлин и дали те ще дадат отражението на приятелството на шампионката с Валерия, предстои да разберем.