Евгени посрещна дамите директно на арена „Ергенът“, където бе домакин на оспорван пейнтбол шампионат. Забавната игра се превърна в ожесточена борба между двата отбора – Елена, Пам, Ирина и Джия в единия и Елисавета, Айлин, Валерия и Макаела в другия. Момичетата имаха една-единствена цел – да улучат всички противнички от противниковия отбор, за да завоюват победата. В хода на играта Пам записа първа победа, след като успя да уцели не кой да е, а най-голямата си противничка – Елисавета.

„Йес, уцелих Елисавета! Точно нея исках да уцеля – единствено и само нея, от сърце“, възкликна есеистката, демонстрирайки открито радостта си, че е елиминирала именно дружката на Габи.

Следваща в боя падна Айлин, която бе улучена от доскорошната си най-добра приятелка Джия право в главата. „Фатален“ се оказа изстрелът към Микаела, който се оказа болезнен и разкървави ръката ѝ. Евгени моментално забеляза, че студентката по право е разстроена, и обработи раната ѝ със спрей. След „разгромяването“ на отбора на Валерия, победителките – Елена, Пам, Ирина и Джия, трябваше да решат коя от тях да се усамоти с Евгени на индивидуална романтична среща. Пам остави решението в ръцете на Джия, която избра именно нея да прекара вечерта с виртуоза насаме.

„Пам и Евгени доста могат да си допаднат. Чисто ментално те могат да разговарят на различни теми и мисля, че ще направят една прекрасна среща“, обясни решението си фолк певицата.