Родена във Варна като Симона Стоева, на 21 години тя е буквално вманиачена на тема здравословно хранене и носи електронна теглилка дори в ресторантите. "Колкото красива и благоприятна е моята генетика, толкова и трудна е за поддържане. Да, тегля абсолютно всеки грам. Педантична съм и когато трябва да ям по 60 грама ориз, махам зрънце по зрънце, докато грамажът не стане точно 60.

Дори 1 грам повече ме кара да се чувствам все едно съм в нарушение. Електронната ми везна е задължителен и наложителен „аксесоар”. Взимам я с мен, дори когато хапвам в ресторант. Сигурно е изнервящо за околните, но в крайна сметка на кого пречи това?", пита тя в интервю за "Уикенд". Тя не отговаря директно на въпроса дали планира да стане фолкпевица, но твърди, че има много способности. "Аз съм всестранно развита личност, може да се очаква всичко от мен. Имам много бъдещи творчески планове. Дали поп-фолк кариера е сред тях, времето ще покаже".

Варненката не крие презрението си към триглавата ламя в лицето на Габи, Теодора и Елисавета. "Сформирам обкръжението ми на база общи интереси, ценности и житейски възгледи. Това са неща, които не стават ясни веднага. Докато си направя извод за някого, използвам своята силно развита интуиция и остро изразеното качество да анализирам хората. Това са способите, които никога не са ме подвеждали, филтрирайки хората около мен. Не ме подведоха и сега. В Пам, Елена, Микаела и Ивелина открих качества, които силно резонират на моите, а в Теодора, Габриела и Елисавета открих такива, които силно контрастират", обяснява тя.