Бившата на Кобрата не за първи път показва, че може да се разголва, вместо да пее, но този път мина границата на добрия тон, а посетителите на заведението заподазряха, че е пияна. Блондинката вие като вълчица, излегнала се на сцената, забравяйки дори текста си. Потребители в Тик-Ток не пропуснаха да се подиграят за неадекватното поведение, а клипчетата ясно показаха, че тя не може да се държи на краката си.

"Искам да благодаря на всички мои фенове, които ме подкрепиха макар, че нямаше нужда, защото аз не се чувствам засегната и не се притеснявам ! С годините съм имала много по-скандални участия и това ме навежда на мисълта и притеснението, че Tik Tok направи така, че хората да търсят евтин сеир, дали да се гаврят със себе си или други!", обясни блондинката. Тя не крие, че получава повече предложения за участия след изтичането на подобни видеа.

"Боли ме повече за хората, които изпитват удоволствие да обиждат и да плюят ! Изпитват удоволствие да мразят ! Това ме притеснява повече от каквито и да е скандали ! Скандали в шоубизнеса винаги ще има, въпроса е, че установих от къде дойде нападката и насъскването, но аз не водя войните си така !

Аз съм искрена и ако има нещо, излизам и го казвам ! Всички, които изляха лошо към мен само преди седмица ми се възхищаваха на интервюто при Алекс Сърчаджиева ! Ето над това се замислете !", написа Андреа. Фолкаджийката очевидно мисли, че е станала жертва за заговор, при това вече знае кой я е издънил в социалните мрежи.