Съвсем наскоро изпълнителката отвори вратите на гардероба си, показвайки модни находки за няколко хиляди. Повечето от визиите, които демонстрира, феновете разпознаха от ретро видеоклиповете й. Част от носените артикули се предлагат на почти същите цени, каквито имат продуктите в официалните страници на световните брандове.

Певицата предлага сандали за 2500 лева, рокли от хилядарка до близо 4 бона, както и бижута, отново за няколко стотачки, пише "Галерия". Сред стоката на първо място се нарежда изобилието от обувки – на висок ток и платформа, екстравагантни модели от времето, в което блондинката активно застава пред обектива.

Любопитна подробност е, че бившата жена на боксьор № 1 у нас Кубрат Пулев сподели обща снимка от препълнената стая с дрехи, позирайки пред рафтовете за обувки, събрали над петдесет чифта. Андреа никога не е страдала от липса на пари и не знае що е то ограничения. За нуждите й се грижи иначе заможното й семейство. Разпродава сега, защото повечето тоалети са демоде, макар зад създаването им да стоят признаци от цял свят имена.