Случката датира от преди няколко седмици, но певицата чак сега разкри зловещия инцидент. След ударите, които получава, Андреа получава мозъчно сътресение. Кадри от участието на певицата от същата нощ вече обиколиха социалните мрежи. На видеата ясно се вижда, че Андреа се държи неадекватно, като предположенията са, че тя е пияна, пише България Днес.

Това обаче има сериозно обяснение. Няколко часа преди да излезе за участието си, бившата на Кобрата влиза в спор с двама мъже, които са въоръжени с пистолети. Певицата тръгва да брани боксьора, след като той е словесно нападнат от силовака и собственик на нощен клуб. "След като всички сте страшни съдници, реших да разкажа какво стана преди да изляза да пея. В офиса дойде една мутра и заедно със собственика имаха пистолети. Аз седнах с жената на шефа и говорихме за постиженията на Кубрат, въпреки Джошуа и Кличко. Тогава собственикът и мутрата казаха, че Кубрат е помияр и никога не е постигал нищо и не знам какво. Помолих мутрата да излезе, но той не го направи и обидите към Кубрат продължиха", започва разказа си Андреа.

Певицата не издържа. Става от дивана и посяга на силовака, който е два пъти колкото нея. Удря го в корема. Мутрата й отвръща. От силната тупаница главата на изпълнителката отскача като футболна топка и се блъска в стената. „Получих сътресение и паднах на земята. И след това моят шофьор ме хвана, защото бях готова да го убия. След това се напих, защото психиката ми не издържа! Не извиках полицията, защото винаги съм била мъжко момиче! Собствениците, които наричаха Кубрат помияр, казаха, че цялата публика е дошла за мен и, че няма как да не пея. Мълчах, защото съм мъжко момиче!", продължи със скандалния разказ фолкзвездата.

Андреа обяснява и защо се е хвърлила да защитава Пулев. „15 години сме били едно цяло и каквото и да е направил, аз не понесох обидите! "Ходете и пейте там!" , "бъдете големи звезди!", "нали за такива се мислите!" Но за такива места сме обслужващ персонал! Може би трябваше да замълча, но природата ми е друга и не съжалявам ! Съжалявам хората, които мълчат, мълчат на избори, мълчат, когато цените се вдигат и нямат какво да ядат! Знам, че след този пост ще си навлека много неща! Съжалявам, че бях неадекватна, но не понесох фалшиви мутри и фалшиви герои!", завършва Андреа.