В понеделник Светлана и Христиан имаха пореден повод за празник - първия рожден ден на най-малкия им наследник Кристиан. По традиция моделката организира тематично детско парти, за да отбележи с приятелките си деня, в който се потруди за прираста на семейството Гущерови. Темата бе сладкото пате Туити от анимационното филмче Looney Tunes.

Анимационният персонаж на "Уорсър Брадърс", който е и носител на "Оскар", украси всички десерти за гостите на едногодишния Кристиан-Валетин Гущеров - торта, попкейкове, бисквитки. Най-младия член на фамилия Гущерови е кръстено на трима души от семейството. Валентин се казва бащата на Гущерова. Първото му име пък е смесица от първата буква на баба му Кунка и баща му Христиан. На едно от сторитата Светлана показа и рожденика.

Многодетната майка обаче спази традицията да остави лицето му скрито от широката публика. Въпреки това Гущерова качва за пръв път снимка на най-младия във фамилията. Гордата майка на три деца Светлана демонстрира нова визия на празника на сина си. Блондинката изненада с бретон в прическата. Цялостният й стайлинг обаче така и не стана достояние на последователите й в социалната мрежа, тъй като сторита тя се появи скрита зад някои от приятелките си. Това подсили слуховете, че в най-скоро време Гущеров ще трябва да организира поредното парти за посрещането на нов член в семейството.