Тв водещата, чиято звезда изгря с риалити шоуто "Биг Брадър", роди близначки през септември и сега единственият ѝ приоритет са децата. „Нямам никакво време за себе си и вече съм се отказала да търся такова. Приела съм, че до пълнолетието на децата те решават дали съм свободна, или не. Радвам се, ако успея да изляза на вечеря с приятели, но нерядко ги отказвам в последния момент.

Затова благодаря на всички близки, че все още са ми близки въпреки отменените изживявания с тях. Истината е, че не искам да изпускам нито секунда с трите деца (колкото и трудно да е на моменти)”, сподели красавицата, която освен близначките има още едно момиче.

С първата си рожба – отново дъщеричка, Зейнеб се сдоби преди три години. Телевизионната звезда не крие, че все още не е влязла във форма след раждането на близначките.

„Все още имам коремче. Все още имам килограми за сваляне. Все още не спортувам. Все още се надявам, че лятото ще мога да се покажа по бански”, пише тя.

Майката на три принцеси не крие, че още кърми бебетата си, споделя, че вече ѝ липсва работата в телевизията и чака с нетърпение да се върне. Вярва, че ще намери начин да съчетава успешно грижите за децата и работата на екрана, пише woman.bg.