"Ако щеш ми вярвай, ама когато това се случи, получих временна парализа. Краката и ръцете ми отказаха, сигурно са се задействали някакви биохимични процеси от шока", разказа Милошев. "Нончо беше бивш каскадьор, в супер физическа форма, но ето, че получи тежък инсулт ли, инфаркт ли, не знам точната диагноза. Не искам да говоря за това, за да не засегна близките му", рязко смени темата продуцентът.

Евтим разказа също, че инцидентите в "Сървайвър" са ежедневие, в предпоследния сезон участничка е била ухапана от змия по задника. "Върна се в играта след три часа, само имаше следи от зъби по дупето, нищо опасно", сподели продуцентът. Иначе Милошев не пропусна да се подиграе на експеримента с поставянето на Ваня Джаферович за водещ на шоуто: "Ваня е страшен пич, ама това не е сериозно. Това е все едно аз да туря Владо Карамазов да играе централен защитник в Берое", избъзика се Евтим.

Бившата дясна ръка на Слави Трифонов и настоящ продуцент на "Комиците", "Столичани в повече", "Сървайвър" и още куп хитови и не толкова телевизионни програми, разкри шокиращи драми зад кулисите на родния шоубизнес. 54-годишният бивш кукувец говори в подкаста на Тото и "Скандау" и анонсира новия сезон на "Дяволското гърло" с работно заглавие "Есента на демона", който вече е готов и от телевизията зависи кога ще го излъчи. От актьорския състав се завръщат само Владо Карамазов и Теодора Духовникова.