Премиерата на "Пазители на галактиката 3" наистина беше като от друг свят. Сърцето ми продължава да се топи, а мозъкът ми продължава да се опитва да я обработи. . . каква мечтана вечер да я отпразнувам заедно с най-невероятните хора, с които съм работила. . . на най-специалното място Долби тиатър. Благодаря на цялото семейство @marvel! @guardiansofthegalaxy Обичам ви от цялото си сърце! Завинаги ваш, Cosmo", написа Мария Бакаловата.

Красивата блондинка бе в Долби тиатър, където се раздават Оскарите, с приятеля си Валери Григоров. Звездата, озвучаваща кучетото Космо в лентата, бе облечена във Валентино. Това беше и дебюта на двойката в световен мащаб. Дори и у нас тя не се е показвала на ивент с половинката си. Но затова пък в социалната мрежа не веднъж е демонстрирала любовните си трепети със сина на олимпийската ни шампионка по стрелба Мария Гроздева.

Валери и Мария са в Щатите от преди повече от седмица. Двойката се отбеляза от Лос Анджелис неотдавна и очевидно актрисата няма нищо против да съчетава работните си ангажименти с гаджето, което да й е под ръка.