Красивата кулинарка разказа, че в събота тренира във фитнеса, а преди това е закусила чия, вместо да изтрезнява след бурен петъчен купон. „След дългите дни, в които успях да оцелея, се чувствам много добре и изключително щастлива. Мислех, че няма да мога да уцеля една мишена, да пробягам едно трасе, а пък се оказа, че и това мога да правя. Затова сега съм енергийно заредена повече от всякога и много се кефя на новата си спортна форма.

Хващате ме в момент, в който се връщам от фитнес. За разлика от преди, когато в събота сутрин щях да реанимирам след тежка петъчна вечер, сега станах в 8 часа сутринта и отидох да тренирам. Преди това закусих чия. „Сървайвър” е преживяване, което ти дава много време да се абстрахираш от всички ежедневни баналности, да помислиш за различни неща и да ги пренаредиш в главата си. Да се отдалечиш и да се погледнеш отстрани. Позволява ти да си дадеш сметка къде се намираш и как се чувстваш. И днес аз се чувствам изключително заредена, щастлива и нетърпелива за всичко, което предстои. Подготвям много нови интересни неща и нямам време да дълбая кое ме е спряло по пътя ми към победата, защото аз не съм влязла в предаването с идеята да размазвам някого. „Сървайвър” много ме успокои. Не знам доколко се е видяло в епизодите, но първоначално бях избухлива и първична, а малко по малко започнах да се променям. Научих се да броя до десет и сега се опитвам да го правя непрекъснато. Старая се да съм по-спокойна и пробвам да не се отдавам на всяка емоция веднага, след като ме завладее. Дадох си сметка, че нервите, които изразходвам непрекъснато, няма кой да ми ги възстанови. Много се кефя на преживяването, защото да си в „Сървайвър” е изключително интересно”

Тя не се замислила дори за миг, след като чули предложението от bTV да влезе в предаването и пристигнала с куфарите буквално от летището, тъй като била в Амстердам на музикален фестивал. Божана сега е отдадена на работата, тъй като развива клубното пространство, в центъра на София. „Започнахме кулинарни курсове с мен и още няколко гост-преподаватели, а подробна информация може да се намери в моята инстаграм страница. Много съм щастлива да обявя, че ще има и готварски курс за деца, защото отдавна имах тази идея.

И друг път съм казвала, че работя като личен готвач на една от най-богатите жени в Хонгконг. И тази година получих покана, предполагам че ще готвя по време на турове в Южна Франция. Имам и планове за летен ресторант”.