Студентката по право спечели груповото предизвикателство „Клубът на разбитите сърца“, след като успя да докаже, че познава Евгени най-добре от всички останали. За награда виртуозът я отведе на романтична разходка из Бодрум, а тя използва момента да му разкаже повече за каузата си да помага на хората като нея.

„Като по-малка аз бях доста по-различна – пълничка, с къса коса като момче, с едновеждие, бях грозното патенце с очила. Това не се нравеше на съучениците ми, които доста ме тормозиха и ме изключваха от техните групички. Заключвали са ме в тоалетната, преследвали са ме след училище да ме заплашват, захлупвали са ми кофа с боклук на главата, крали са ми пари и лични вежди… Не може да си представиш колко садизъм е имало в тези деца. Винаги съм се чудила защо“, върна се в най-мрачния период от живота си Микаела пред Евгени.

„Така се случи, че когато пубертетът премина, аз тотално се промених и всички тези, които ме тормозиха, в един момент искаха да ми бъдат приятели. Тогава се вдъхнових да помагам на хората, които се чувстват слаби и отхвърлени. Помогнала съм на много хора, даже има такива, които твърдят, че съм им спасила живота, което за мен е най-голямото богатство“, откровена бе червенокосата красавица от Разлог. Евгени възнагради смелостта на Микаела да се разкрие и отпусне пред него със сладолед и роза, а след това и със страстна целувка, която ѝ даде увереност, че музикантът далеч не е безразличен към нея.