Милионерската съпруга и мъжът й Христиан се канели да полеят своята дървена сватба на екзотичен остров, най-вероятно на Малдивите. Дървената сватба се отбелязва на петата годишина от сключването на брака. Официално Гущерови станаха семейство на 1 юли 2018 г., а сватбата им бе дни по-късно - на 12 юли, когато е роден Гущеров. Младият бизнесмен, който буквално носи половинката си на ръце, най-после бил склонил на пътуване със самолет, само и само да направи щастлива съпругата си, която му роди три деца.

Преди няколко месеца Гущерова призна, че Христиан не обича полетите, тъй като преди години е преживявал много тежка турболенция, след която не иска и да чуе за самолет.

"Надявам се с времето да мога да му помогна да преодолее този свой страх", добави тогава Светлана. Явно този момент е наближил.

Явно този момент е наближил. Гущерова неведнъж е споделяла, че мечтае да види и с очите си, не само в Инстаграм, райските кътчета из Индийския океан, коментират в обкръжението на семейството. По всяка вероятност съпрузите ще поверят наследниците си на бабите и гледачките, защото толкова далечно пътуване с три деца би било истинско изпитание