Плеймейтката налази Харисън Форд. Това стана на кинофестивала в Кан. Блондинката посещава събитието за пореден път. Нора дори мина по червения килим наред с купища световни звезди.

Недкова се отърка в холивудската легенда на една от най-чаканите премиери в Кан – новият филм за Индиана Джоунс. Осмата лента от култовата поредица бе показана за първи път именно на Френската ривиера. „Индиана Джоунс и реликвата на съдбата“ събра елита на киното.

Начело на групата звезди бе и самият Харисън Форд. 80-годишната легенда бе придружен от половинката си – актрисата Калиста Флокхарт, за която е женен от 2010-а. Това не спря напористата българка. Нора издебна звездата в кулоарите след края на прожекцията, за която самата тя имаше покана, пише Лупа.

Плеймейтката се сдоби с мечтана снимка и побърза да се похвали в социалните мрежи. Недкова събра погледите на червения килим в Кан с дълга бяла рокля. Тоалетът й бе доста смел – с огромни деколте и цепка. Така нямаше как да остане незабелязана дори и от звезда като Форд.