Преслава глези единствената си щерка Паола, затова й е осигурила яхта, на която да се забавлява заедно с татко си, който рядко се показва по медиите. Първа поява в инстаграм направи и синът на Деси Банова-Плевнелиева, макар че майка му е закрила лицето му. Той е в компанията на сестра си-дъщеричката на репортерката от предишния й мъж. Двете хлапета се казват Йоан и Йоана.

Преди 1 юни децата на телевизионното семейство Ваня и Евгения Джаферович получиха нови мебели за детските стаи, така че да имат повече пространство за игра. Синът на водещия на "Сървайвър" вече завърши училище и ще може да лудува на воля, припомня Hotnews.bg. Жаки от "Пътят на честта" и Ненчо Балабанов също честитиха на момчетата си. Актрисата София Маринкова наскоро призна, че обмисля варианта да има и второ дете, този път от партньора си Драго Симеонов. За Балабанов синът също е единствен наследник.

Прясната мама Златка Райкова също се включи в честитките, а сегашният й мъж Карен показа как се забавлява с Благой Георгиев-младши, като по този начин още веднъж и даде да се разбере, че победителят в "Сървайвър" Благой-старши не се интересува от хлапето дори на празника.