Екранният Митак от „София - ден и нощ” вече живее с новата си изгора и крои планове да я заведе до венчило. „Със съпругата ми - фолк певицата Джулия, в момента сме в развод. Чакаме сега да ни бъде определена дата за делото. От доста време не вървеше помежду ни, просто не гледахме в една посока. От 3 месеца сме разделени, а преди месец и половина съвсем случайно на улицата срещнах Дени от предаването „Един за друг”. Любовта ни пламна веднага и се събрахме под един покрив”, сподели за „Уикенд” мачото.

Митака допълни, че наскоро е направил годеж с новата си приятелка. С бившата му житейска половинка пък си оставали в дружески отношения. Не било вярно, че са скарани и не си говорят. Двамата установили, че не са един за друг и решили културно да се разделят. Кристиан Кирилов обаче изрично уточнява, че не новата му връзка е станала причина да се раздели с Джулия. В развода им нямало замесен трети човек.

„Нямам представа, дали Джулия има нов човек до себе си. Сигурен съм, че ще намери точния човек - тя е много добро момче и заслужава да е щастлива”, казва мачото.