The Walt Disney Company България разкрива новото име и поразителна визуална идентичност на емблематичния телевизионен канал, който ще бъде ребрандиран от 1 октомври. Той ще остане мястото за дръзко забавление, чиято мисия е да предлага на феновете най-добрите екшън, драма и комедийни сериали от водещите студиа, включително любимите на зрителите „Семейство Симпсън“, „Касъл“, „ Кости“ и още много вълнуващи заглавия.

Промяната ще бъде приложена и за останалите развлекателни канали в портфолиото на The Walt Disney Company в България, както следва – FOX Life става STAR Life, FOX Crime става STAR Crime. STAR Channel, STAR Life и STAR Crime ще запазят позицията си в електронния програмен гид (EPG) на каналите. Съдържанието в стрийминг платформата и на линейните канали STAR Channel, STAR Life и STAR Crime ще се различава.

„С ребрандирането на FOX в STAR Channel ще продължаваме да доставяме на зрителите историите, които познават и обичат, наред с нови водещи заглавия. STAR Channel ще остане домът на блокбъстър забавление със световноизвестни актьори от най-големите студиа в света“, коментира Кахабер Абашидзе, Country Manager за Централна и Източна Европа в The Walt Disney Company.