Мегаскандалът, досущ като махленска свада, се разрази в социалните мрежи. Веднага след като певецът спечели култовото кулинарно предаване „Черешката на тортата“, Гани избухна в профила си в Instagram.

„Господ да пази от такива като теб и нас, и децата ни“, написа тя и добави, че се чувства в тотален културен шок от представянето на Димчев. “Като родител не мога да повярвам, че това "недоразумение" е възприето като "ексцентрично". Не, не, не, няма да приема храната да бъде дъвкана, преди да е сготвена, основното ястие да бъде сервирано в егоцентричната ти мозъчна кутия, както и българският и вкусен айрян да бъде пит от кръвни банки, които имат съвсем друго предназначение!“, добави още тя.

Разбира се, че изпълнителят на „Баница“ не остана длъжен на силиконката и й отговори екстравагантно, ползвайки Facebook профила си. „Защо антиподът на естествената женска красота и олицетворението на долнопробието в (ХХ) хромозомите на България има наглостта да ме нарича изрод и недоразумение?! Бай Ганица се възмущава от Гей Баница, защото пиел вино в епруветка! Парцал без въображение разбирам, но Парцал без чувство за хумор е срам за Парцалите! Уволнена си“, написа той.

„Мнението и изказванията на този човек за мен не са никакъв фактор. Не ме интересуват. Преди „Черешката на тортата“ дори не бях чувала за неговото съществуване“, сподели миската пред „Телеграф“. Тя добави, че седи зад думите си и поведение като това е срамно за децата. Иво Димчев не бе открит за коментар до приключване на редакционния брой.