Но тази година сезонът ще е доста различен, тъй като в него ще има добре познати физиономии. Продуцентите са се опитали да направят интересен кастинг, като за целта са уговаряли и доста популярни личности. Повечето са отказали, но сред участниците има и добре познати имена, като това на Румен Радев.

Става въпрос за мъжкият модел, който носи същото име като президента на България. Той е добре познат не само у нас, а също в Милано, тъй като по време на седмицата на модата представи новата колекция на Версаче. Хора от екипа на шоуто издават, че най-вероятно Румен влиза с приятелката си Теодора Мудева. Идеята на продуцента е да повтори сагата от миналата година с Алекса и Елица, които успяха да вдигнат рейтинга, пише Lupa.bg.

Сред участниците е и Атанаск Колев, както и бившият на Емануела - Мартин Николов-Елвиса. Наско е известен повече с участието си в риалити шоута и завоеванията си в леглото, отколкото с музиката си. 26-годишният варненец все още няма хит, макар от години да е на рап небосклона. Наско стана известен покрай музикалното шоу "Х фактор", където си го хареса Мария Илиева и го прелъсти. Тогава Атанас беше едва 16-годишен. След това варненецът влезе във "ВИП Брадър", където пък си го хареса журналистката Мира Добрева. Преди около 2 години рапърът се залюби с фолк певицата Лидия, но наскоро се разделиха със скандал.