Една сватба, която ще остане в историята със сдобряването на Галена и Преслава, дава повод и за още коментари. Луксозното парти в известен софийски хотел събра трите фолк диви на едно място в първите минути на рождения ден на Преси. На купона Галена се появи с празнична торта за бившата си най-добра приятелка, която остана приятно изненадана.

За да увековечат историческото събитие на сдобряването между Преси и Галена, в инстаграм замесените продължават да показват снимки, като най-активна е Софи Маринова. Ромката отново показа Галена с празничната торта, но Hotnews.bg, който няма търпение Lupa.bg да го препише, както направи с материала за Лили Иванова и нейния астролог, обърна внимание на банкнотите, които фолкаджийката държи в ръката си. Едри купюри в евро е стиснала в лявата си ръка ромската перла, които са бакшиши от сватбарите.

В инстаграм може да се види и видео, на което докато Преслава и Маринова пеят с пълно гърло, към тях се приближава участник в купона, който дава пари на рожденичката. Тя обаче веднага му напомня да не забравя и колежката й. Разплащателната валута е в евро, което прави страховете за приемането на европейската валута у нас напълно ненужни, щом дори бакшишите на сватбите се изплащат в нея.

В ръката си Софка държи поне 400 евро или 800 лева, при това само от един от сватбарите след изпълнението на една песен. Ако още двама празнуващи са отворили портмонетата си, което със сигурност се е случило, 1200 евро бакшиш е прибрала само Маринова във въпросната вечер. Тези пари за безотчетни и за тях певиците не плащат данъци, както за официалните хонорари за участията си.