Красивата и интелегентна певица обаче нямаше да се справи така блестящо, ако не беше нейният любим Стефан. Той се включи в играта като жокер и даде верен отговор на въпроса на коя граница се намира най-високия връх в Европа Матерхорн. Правилният отговор е на границата между Италия и Франция, но Филева се застрахова, като помоли Стефан да й помогне.

"Той е един от най-интелигентните хора, които познавам", похвали го Филева. Тя игра в подкрепа на "операция @plushenomeche - неправителствена организация, която дава шанс за подготовка за кандидатстване в университет и професионална реализация на даровити младежи, лишени от родителска грижа или от социално слаби семейства. Програмата предоставя достъп до частни уроци, семинари, работилници, лагери и конкурси, работа с индивидуален ментор, стипендии, учебници, техника и екипировка и всичко необходимо за успеха на всеки един талантлив младеж.

Заедно с Велизар, един от доброволците в програмата, успяхме да спечелим 10 000 лв. в благотворителния сезон на “Стани Богат” за каузата. Толкова съм щастлива!", радва се Филева.