"Винаги сме били много добра комбинация двете, много хубаво и чисто приятелство имахме. Все пак започнахме заедно своите музикални кариери, заедно живяхме толкова дълго време. Времето ще покаже, да сме живи и здрави", сподели Преслава пред радио "Веселина". Тя разкри, че дълги години не са били в приятелски отношения с Галена заради "клюки, интриги и слухове".

Оказа се, че на нея ѝ говорили някакви неща за Галена, а на другата, че Преслава я обсъжда с лошо. И така се родила интригата и двете започнали да се гледат с подозрение.

"Не обичам да коментирам такива неща, но в последните дни чета безумната новина, че съм спала с мъжа на Галена и затова не си говорим. Това са пълни глупости и не знам кой болен мозък ги ражда въобще", заяви позицията си Преслава по повод жълтите новини, че е имала вземане-даване с мъжа на колежката си.

Преслава е лаконична по отношение на приятелството си с Галена в момента. Разкри, че на скорошната сватба, на която са присъствали и двете са си говорили, все едно нищо не е било и никоя от тях не е повдигала на въпрос причините, поради които са се отчуждили.