Певецът води предаването „Събота вечер с БНТ“, в което замести комедианта Ники Станоев. Точно когато скучното предаване, в което Павлов трябва да разпитва звездите за кариерата и живота им, слезе от екран заради лятната ваканция, той акостира в „Преди обед“. Тази седмица Павлов заедно със спортната журналистка Карин Околие е коментатор при Деси Стоянова и Александър Кадиев.

Заради телевизионната му заетост зрителите го гледаха от събота 8 юли в националната телевизия до 14 същия месец, но по Би Ти Ви, само с една почивка на 9 юли, неделя. Павлов не е в най-добрата си форма, защото дори започна да заеква, докато нищеше актуалните теми в „Преди обед“. Певецът има проблеми със заекването от дете. „Веднъж ме подгони ротвайлер и докато бягах, паднах в една дупка. Добре че собственикът си го извика и се спасих. Преди това обаче успя да ме захапе за крака. Слава богу, отървах се без сериозни последствия“, разказвал е Павлов. След неприятната случка той не само заеквал, но и сънувал кошмари, разказваше преди време самия той.

Тази седмица обаче смени версията и разказа, че като дете видял метеорит в планината. Когато разказал на приятелите си, никой не му повярвал. След срещата си с космическия обект започнал да заеква, а днес не може да говори добре най-вече, когато не се е наспал, чу Hotnews.bg.