Преди месеци видео на двете изпълнителки, които пеят чалга хита "Лъжа е" обиколи социалните мрежи и заслужи десетки коментари. Сега Илиева разказа, че с колегата си се засекли във Варна за частно парти, в което Илиева отговаряла за поп музиката, а Преси-за фолк изживяването. Малко преди да си тръгнат, точно събирали техниката, Преслава предложила на Мария да изпеят нещо заедно.

Попитала Илиева коя нейна песен знае и Мария веднага назовала "Лъжа е", защото била с рок звучене, пък и знаела припева. Така се получил импровизирания дует между двете. "Изпитвам безкрайно уважение и приятелство към колегите, без значение в кой жанр пеят. Талантът е талант и той трябва да бъде подкрепян", отсече Илиева.

"Имам прекрасен мъж до себе си и това ми дава свобода!" - сподели тя за това как успява да се справя с всичките си ангажименти. "Той е всичко, от което аз имам нужда като човек, за да се чувствам щастлива, стабилна и смела. Той е опора на мечтите ми", щастлива е с бащата на София Илиева. Бизнесменът Междуречки, с който Илиева живее от няколко години, обаче не обича да бъде в публичното пространство.