Приключенското риалити предаване по традиция се снима през юни, а излъчването започва през септември, като победителят зрителите ще разберат няколко седмици преди Нова година. Водещите Ралица Паскалева и Димо Алексиев вече го знаят, но ще го пазят в тайна. В последните дни и двамата са много активни в социалните мрежи, за които нямаха време, докато работеха по Игрите по южното Черноморие.

Паскалева тази година води предаването, докато е бременна с второто си дете. Неговата поява поради слуховете, че актрисата ще се откаже от "Игри на волята", но тя показа един-единствен кадър от снимачната площадка на петия сезон на риалитито, на който виждаме как е поставила ръка върху вече наедрялото си коремче. Ралица несъмнено доказва, че бременността прави жените не само още по-сияйни и красиви, но и изпълнени с енергия и работоспособни.

"Игри на волята" ще ни представи доза нови предизвикателства и адреналин и ще бъде по-различно и необикновено от останалите – не само заради всички изненади и нови елементи в играта, но и заради това, че риалитито има бременна водеща, което се случва за първи път у нас.