Тото качи в своя канал в Youtube видео, в което категорично заявява, че е отвратен от станалото в Стара Загора и се извинява за думите на Тити в подкаста му. "Ще кажа пак-аз съм отвратен и мисля, че това е повече от ясно за всеки. Трабва да има справедлив процес", заяви Тото в единственото видео в канала му. Всички други бяха скрити от самият Тото, след като се разшумя за думите на Тити Папазов.

"За мен Тити е наранил това момиче и на постъпката му не може да се дава публичност", признава Йонислав Йотов, който изглежда доста изтерзан. Той бе категоричен, че видеата му не са махнати след репортването от недоволни зрители, а скрити от самият него. "Извинявам се, че не съм преценил навреме казаното от Тити, не знаех кава история той ще разкаже и моят смях с днешна дата е обиден".

Самият треньор също се разкая за думите си. "Разкайвам се, но е след дъжд качулка. Виновен съм, не мога да се оправдая. Нося си кръста. Ако това го бе направил Пенчо Иванов, нямаше да се говори, но аз съм публична личност", коментира Папазов и увери, че с остриганото момиче продължават да се чуват по празници.