Тя разкри, че в пазвата си носи завидните 1 450 кубика, по 725 във всяка гърда. Големината на деколтето си изкусителната блондинка разкри на стори в Instagram. Красавицата обаче се оплака и от несгодите, които идват с голямата гръдна обиколка. Русото изкушение обясни, че силиконовите гърди са демоде и освен това за нея е предизвикателство да си намира дрехи, които да пасват хем на огромните й бомби, хем на тънката й талия.

Въпреки това половинката й Карен изглежда е доволен от съдържанието на пазвата й. "Доста са мащабни", отбелязва шеговито и със задоволство той на едно от сторитата.

Райкова разкри още как е постигнала холивудската си усмивка. Сдобила се с ослепителни зъби, благодарение на фасети. Плеймейтката сподели с феновете си, че била изключително доволна от денталния тунинг. Освен за естетичните й подобрения, Русата Златка откровено сподели с аудиторията си, че с любимия не се карат и не им се налага да спорят за нищо.

В момента двойката релаксира за пореден път това лято извън България. Този път отново заложиха на луксозен хотел в Гърция, стана ясно от снимките и сторита, с които двойката залива мрежата, пише "Телеграф".