Най- луксозното жилище там определено притежава Азис. Той е наел цяла вила, която непрекъснато показва по сторита в социалните мрежи, с огромен басейн и приказна зеленина. Феновете му дори се шегуват, че с палмите прилича на някой скъп турски курорт, но не и на Слънчев бряг. Съвсем наскоро гост му бе колегата му Меди. Той споделя редица клипове с приятелите си и как точно се забавляват. В друго видео показа как приготвя кифлички без брашно за любимата му Галена. Тя също се бе погрижила за него и му донесе пълни торби с морски дарове.

С апартаменти в Слънчев бряг могат да се похвалят Галин и Емануела. Те си наемат от доста години жилища край морето. И ако Емануела редува Св. Влас и Слънчака, то Галин твърдо е окупирал втората локация, като често при него са изпълнителите му от „Алфа мюзик“. Без наеми лятото прекарва неговата певица Лидия, която си е родом от Бургас и така успява и да прекара малко време със семейството си. От година тя е в интимна връзка с колегата си Наско Колев, така че има къде да нощува като участията й са в посока Варна.

Софи Маринова се радва на изключително интензивно лято с 25 участия на месец в нощни клубове. За да успява с многобройните си ангажименти през летния сезон, Маринова е наела няколко луксозни апартамента в петзвезден хотел в Слънчев бряг, а заедно с нея са синът й Лоренцо. Приятелката й и колежка Преслава пък предпочете да отседне със семейството си в Созопол. Там прекарва летните месеци с дъщеря си Паола и половинката си Павел, като често и малката посещава изявите на майка си, когато са в ресторанти и са от по-ранен час, пише "Телеграф".