Той се изрази остро срещу нея и нападките й срещу българските изпълнители и музика. Продуцентът коментира изцепката на сръбкинята, провокиран от въпрос, зададен от негов фен в Instagram. Според него най-големият проблем на сръбкинята е, че никога няма да бъде като колежката си Цеца.

„Мисля, че знам само една нейна песен и то, защото Азис участва в нея! Много грозно се изказа за музиката ни! Нарече я „траш мюзик“... т.е. „музика за боклука“. Ама не спира да пее „Сен тропе“ по участията си иначе.“, отсече Галин на стори в профила си.

Писмото, в което Йелена ругае и обижда музиката и изпълнителите ни предизвика бум от реакции. Андреа скочи първа да защитава родната сцена. "Смятате ли, че е нормално сръбска певица да обижда български изпълнител и нашето творчество? Когато се крадяха мои кавъри от всички държави от бивша Югославия, аз не обидих никого."

Диона пък подкрепи думите на сръбската звезда. Рапърката заяви, че "за жалост ние не сме номер едно, вижте къде са гърците, албанците, сърбите". "Много пъти като гледам клипове и парчета на колеги от Балканите ми става неудобно, да не говорим в чужбина като им покажа нашата музика как гледат. Но за жалост потребителя определя пазара", казва тя, цитирана от "Телеграф".