Пасажерите за всяка семейна почивка са поне колкото половин футболен отбор, а тенденцията е скоро да станат и цяла селекция. С две деца и две гледачки Гущерови били засечени неотдавна на гранично-контролния пропусквателен пункт "Кулата", на път за поредната ваканция в съседна Гърция.

Заедно с родителите си били първите им двама наследника - Анелиа и братчето й Добромир, коментират в клюкарски форуми в мрежата туристи, разпознали звездното семейство. И понеже е трудно да се поберат с целия багаж в лимузина, четиримата Гущерови и двете им гледачки се били натоварили на ван на популярна германска автомобилна марка. Не е тайна, че след като се роди дъщеря им, Гущерова се грижеше изцяло сама за нея, но постепенно, след появата и на останалите деца наемането на гледачки станало наложително.

Трудно е да гадаем колко струва една ваканция на Гущерови, още повече, че ако съдим по активността на Светлана в социалната мрежа, тя продължава вече трета седмица. Много е възможно семейството да е наело къща за целия сезон.