Примата пя вчера вечерта на концерт в Кърджали, а присъствието на осеммесечната Нехир бе показателно, че има непреходни изпълнители, за чието творчество няма възраст. Сред изпълненията прозвучаха както добре известни и емблематични парчета като „Панаири“ и „Камино“, така и по-нови. Очаквано публиката бе на крака и пя заедно с Примата, но неочаквано и съвсем спонтанно тя слезе от сцената и прегърна кмета доц. д-р Хасан Азис. Лили Иванова отново показа и своето уважение към публиката. Показа и професионализъм, и когато микрофонът ѝ спря тя не се повлия, а само изкоментира:

„Пълни сме с фалшиви неща в държавата – микрофонът спря, батериите фалшиви, добре, че ние тук сме истински“.

Искам да благодаря за тази невероятна покана и за това удоволствие, което изпитах не само аз, но и всички мои колеги на сцената. Ние го правим това с цялото си сърце и удоволствие за вас. Мога да ви обещая, а аз като обещая знам, че обещавам. Винаги, когато ни поканите, за следващата година и когато желаете, ние ще се отзовем на тази любезна покана. С тези думи Примата на българската поп музика се обърна към кмета на Кърджали доц. д-р Хасан Азис, по чиято покана Лили Иванова бе в родопския град.

Примата излезе и на бис, а след това получи подарък от името на седемте кмета от региона - картина с нейния лик, връчена й от кмета на Кърджали доц. д-р Хасан Азис, предава БТА.