Командосът Пеньо Гатевски - Гатьо и брокерът Цветелин Гешов бяха пленени от победителката в елиминационната битка тази седмица Виктория Йорданова. Гладиаторите трябваше да платят висока цена след като заложиха на играч, който загуби кастинг битката. Мъжете от племето прогнозираха, че победата ще бъде за Камен Стоянов, един от най-добрите претенденти за участие за сезон 5.

Той се изправи в дуел срещу шампиона от третия сезон на риалитито - олимпиеца Андрей Гридин. Гладиаторите подцениха Гридин, който спечели битката с огромна преднина и показа, че все още е непобедим на Арената. Така олимпиецът си осигури и място в сезон All Stars на “Игри на волята”. Новите членове на Амазонките Гатьо и Цветелин понесоха тежко решението на Виктория да ги плени и да се състезават за женското племе. Преди важната териториална битка тя ще трябва да изравни силите като изпрати една от амазонките при Гладиаторите.

Зрителите обаче са повече от щастливи от трансфера на Гатьо и Цветелин, видя Hotnews.bg. "Тези бабаити...намериха си мястото", коментира зрител на Фейсбук страницата на Игрите. "Със сигурност вече новият прякор в живота на Гатьо е Амазонката", "Че кой му е казал на Гатьо че ще играе само с мъже в играта . То не бе мрънкане то не бе дуднене че жена му ще го напусне и т. н . Само той има жена и деца. Да си е стоял при тях или да се маха. Аман от простаци", тържествуват други зрители. Вече се появиха е десетки мемета с образа на командоса.