Ултрамаратонецът и ски-бегач разкри в телевизионно интервю през уикенда, че инициативата за раздялата е била нейна, но коментира и своята вина. Андрей призна, че в стремежа си да живеят по-добре е отделял по-малко време и внимание на семейството си.

"И аз не знам защо се разделихме.. Водим разговори, надявам се всичко да се нормализира, аз искам да се съберем. Може би имам и аз грешка - исках да живее по добре, и не отделях време за семейството, мислех много за работа и амбициите, нямах време за жената и детето. Тя се изнесе. Вече промених деня си. Не работя толкова много. Имам време за тях. Надявам се всичко да се промени", каза Гридин.

Гридин победи Камен Стоянов, един от най-добрите претенденти за участие за сезон 5. Андрей спечели битката с огромна преднина и показа, че все още е непобедим на Арената. Така олимпиецът си осигури и място в сезон All Stars на “Игри на волята”. Той даде ясно да се разбере, че отново ще се бори за победа.

"Аз съм най-подготвеният участник. Ако има "Ол старс" сезон, не мисля, че има кой да ме спре. Нито Алекса, нито Милен (б.а други победители от предни сезони), няма шанс срещу мен. Единствено от Филип има респект. Той е много силен. И ще имам зор с него", добави още Андрей Гридин.