Какво се случва когато един лекар обърка диагнозата на двама от своите пациенти? Проблемът е сериозен, но може да се превърне в истинска каша от абсурдни ситуации, недоизказани мисли и повод за безброй комични ситуации, когато става въпрос за деликатни проблеми като еректилната дисфункция и пристрастеността към секса. В такъв случай объркването на диагнозите на пациентите е истинска катастрофа. И двамата са изненадани от предложената им терапията, но се съгласяват с всичко, подлагайки се на скъпоструващо лечение в частна клиника.

Ще се окаже ли измамна надеждата им за бързо излекуване? Дали лекарите и сестрите в клиниката ще осъзнаят грешката си или лечението ще продължи в противoположната посока спрямо заболяванията на двамата пациенти? Вълнуващата и пълна с обрати комедия на Бернхард Гьорг със сигурност ще успее да ви разсмее, показвайки ни колко нелепи, абсурдни и безкрайно забавни ситуации могат да бъдат породени от една грешка в документацията. Размяна на две имена. Две диагнози. Два лечения. Два живота.

Участват: Георги Гоцин, Владислав Стоименов, Мая Бабурска, Ярослава Павлова, Гергана Христова, Ангелина Славова, Венцеслав Димитров, Ахмед Юмер, Веселина Конакчийска, Моника Иванова и студентките от специалността „Театър на движението – Невербален театър“ в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ Мила Йовева, Нона Николова, Бранимира Петкова, Виктория Биволарска.