Стойка Пипирудата, както я знае цяла България стана актриса след края на сеирджийското шоу, като учи при колос като Цветана Манева. Въпреки това се реализира повече зад кадър като режисьор и кастинг директор, отколкото пред камерата, но само до днес. Стефанова играе затворническа надзирателката и охранява главната героиня, в чиято роля влиза Гергана Данданова. Другите основни роли се изпълняват от Асен Блатечки и Мартин Димитров, който помним от сериала "Братя".

Продуцентът на "Братя" Краси Ванков в "Клетката" е не само продуцент отново, но и автор на идеята за филма, който е първият посветен на затворническия живот. Новата криминална драма ще завладее ефира на NOVA на 29 септември (петък) от 22:00 ч. Сюжетната линия проследява драматичната съдба на смела майка, изправена пред тежка морална дилема. Част от другите актуални теми в премиерната продукция са свързани с корупцията в държавата, войната по пътищата и социалните корени на женската престъпност у нас.

Ванков е категоричен, че в каста на продукцията, наред със звездите, има и не толкова познати, но изключително талантливи млади актьори. „Важно е един продуцент да предлага на зрителите и нови лица. Има толкова добри артисти, които широката аудитория дори не познава, вярвам, че те трябва да бъдат представени на екран. Да, има и риск в това, но аз го разглеждам по-скоро като възможност, защото със своя талант те правят историята още по-вълнуваща за публиката“, сподели продуцентът.