След нея се нареди и Емилия, която напоследък изненадващо пресподеля сторита от профила на изпълнителя на култовите парчета “Oh Carolina”, “Boombastic” и “It wasn`t me”. Това упражнение разбира се си има умисъл и тя далеч не означава, че фолк певицата е започнала да слуша черна музика или е фенка на Шаги.

Емилия показа и снимка от профила на Кости, който анонсира предстоящия проект, но без да се споменава, че в парчето ще участва и световната звезда. Запознати фенове на певицата обаче веднага изплюха камъчето и така се подразбра, че в международния проект ще видим и ямайската звезда.

Емилия обаче не е първата българка, която има проект с Шаги. Нейната колежка Андреа го направи още преди седем години. Проектът Passion отново беше дирижиран от хитмейкъра Кости, който събра и други изпълнители, а парчето стана хит не само на Балканите. Ето, че с днешна дата дойде ред и на Емилия да участва в проект с популярния 90-арски изпълнител. Радостта й е голяма, очевидно и от пресподелянето на негови лайв изяви. А в чалга средите шеговито подхвърлят, че след Кости, който стои зад най-големите хитове на Андреа, Ема е отмъкнала от колежката си и Шаги.