Зрители на bTV вече се чудят Недкова ли е новата Рая Пеева, която също бе ководеща в "Преди обед" преди две години, но така и не можа да се реализира в телевизията, въпреки че дори бе водеща на новогодишната проглама. Поли също вече се изявява като водеща заедно с Деси и Петър, има и собствено предаване "Като на кино", но очевидно иска да продължи да заема все повече телевизионно време. Тя сама се похвали, че епизодичната й роля в "Съни бийч" може да се превърне в централна и да застане редом до Евелин Костова, Бойко Кръстанов и Иво Аръков.

Снимките на третия сезон вече започнаха. Любимецът на женската аудитория Иво Аръков с типичната за него широка усмивка обяви, че: „Той (Младен) е перфектен. Не се променя. Той си е той“. В какви ли забавни ситуации ще се озове щурият спасител с афинитет към жените, ще стане ясно в трети сезон. „При Жоро хубавото е, че нищо не се знае“, контрастира веднага актьорът Даниел Пеев. Зрителите вече са наясно с многопластовата личност на пиколото, разкрита в сериала „Животът на Жоро“ – spin-off на „Съни бийч“, който бе излъчен в онлайн платфорамата VOYO през пролетта, но е любопитно как ще се разгърне образът на Жорката в новия сезон.

Според Евелин Костова предстои да проследим и дългоочакваното кариерно развитие на Ивон, но: „Личният план е много объркан. То като върви работата, любовта обикновено леко куцука.“ Гомес пък „в края на сезона вече трябва да вземе едно сериозно решение“, това издаде от кухнята Бойко Кръстанов за своя герой, който почти сам се грижи за доброто име на хотела.