Певецът и продуцент обясни, че ще изчака още 2-3 години пред да се замисли за свой наследник. Явно той не се е взел поука от колежката си Камелия, която стана майка за първи път, прехвърлила 50-те, като бе принудена да осинови момченце.

"Давам много от енергията си за професионалното си развитие и засега ще е там насочена. Отделно в наши времена човек живее много по-динамично, а детето определено е нещо, което доста ти променя ежедневието. А аз засега си го харесвам така подредено. Мисля за това, но не ми е на дневен ред", обясни фолкаджията.

Добричлията е само на 32 години, така че наистина има време пред себе си, още повече, че той държи дистанция от многобройните си фенки-жени и движи само в компанията на своите певици. Въпреки че никога не е бил засичан с любима, Галин обясни, че сърцето му било разбито преди време, без да даде повече подробности за обекта на чувствата си.

"Едно "Сбогом" преди няколко години. Тогава усетих какво е наистина да ти е тежко от казани думи", признава Галин за най-тежката дума, която някой му е казвал в живота му.