Тя апелира някой за съдействие с прибирането на косата й. Верните й почитатели веднага предложиха услугите си, но само един успя да се добере до фаворитката си. Певицата бе сплетена на плитка от случаен посетител на клуба, а докато мъжът й правеше прическа, звездата не прекъсна и за миг изпълнението си. Преслава се радва на чудесна прическа, въпреки че преди години слухове твърдяха, че тя оплешивява застрашително заради манията да поддържа слаба фигура.

Клюкарските писания добавят, че Преслава се видяла принудена да си слага изкуствени кичури коса, за да не личи колко е оредяла фризурата й. Лъжа е, отрече тогава клюките Преслава. “Това са пълни глупости. Да пишат чак такива неща, е безумно”, коментира певицата. Тя се върна на сцената след кратка почивка в Турция заедно с дъщеря си Паола и мъжа си Павел. Красиви и цветни гледки грабват погледа на последователите на певицата, а самата тя демонстрира ослепителна визия на фона на Средиземно море.

От години семейството на певицата предпочита южната ни съседка за ваканцията си. По традиция тя отсяда в лъскав ризорт в Бодрум.