Бебето от приятелката му Ива дойде на бял свят вчера следобед, а таткото не издържал на напрежението и напуснал залата, където майката раждала. Тя е завършила актьорско майсторство при Стефан Данаилов, но работи в телевизия зад кадър. Докато чакала щастливото събитие, тя слушала наставленията на Гала по телефона и дори отбелязала, че водещата има толкова успокояващ глас, колкото преподавателя й Данаилов. Второто дете на Блажев, който има син от първия си брак, е зодия везни, макар че колежката му Ромина Андонова бе заложила, че ще се роди под знака на скорпиона.

Писателят, който първо работеше в „Шоуто на Николаос Цитиридис”, получи сребърна лъжичка като подарък, а Гала и Стефан се отчетоха и с набор от ежедневниците, които са излезли в деня на раждането на София. Таткото Блажев не празнувал вечерта, а се прибрал и заспал щастлив:

„София Блажева, освобождавам четиристаен апартамент с гледка към Витоша в сърцето ми. Настанявай се. И понеже се раждаш в свят, в който хората се вълнуват от това - зодия Везни си. Ива Папазова, ти си много по-смела, силна и борбена от мен. Цял живот ще те нося на ръце, глезя и заслужавам. Нямам сълзи, хлипове, нищо. Минавам през OMV и си купувам нещо с 3000 калории. Благодаря ви за цялата любов и тревога в днешния ден. Помогнахте ми да не припадна”.