Блондинката отпразнува 40 дни на бебето, както повелява българската традиция. Бившата екранна партньорка на Румен Луканов публикува снимки от празненството в социалните мрежи и показа колко бързо е влязла във форма. Красавицата демонстрира дългите си крака и тунингите си. Орисниците на Самая бяха куп силиконови красавици, които извадиха всичките си прелести на тезгяха, пише в. „Уикенд“.

На тържеството трябва да има единствено жени, за да орисат бебето, а те да носят само сладки неща, за да е сладък животът на майката и бебето. Купонът се е провел в лъскаво столично заведение, става ясно от кадрите. Не са липсвали скъпа украса и куп сладки изкушения, които кльощавите мадами почти не вкусили.

„Бебе държите, а позирате като за „Плейбой“. Някаква несъвместимост има“ –коментира възмутена последователка на Жаси. „На Самая ще й върви на тунинги и силикон. Безумно е да се появиш с минижуп и деколте до пъпа на детска погача. Как не могат да проумеят гостите на Жасмина, че така се излагат. Тя също е с минижуп, но поне гърдите й не са на показ“ – хокат моделката в социалните мрежи.

Бившата асистентка на Румен Луканов има 4 деца – баткото Зеки, сестрите му Ариа и Изабела и най-малкият член на семейството Самая. Всичките отрочета са плод на любовта на блондинката с милионера Ариф Маджид, който държи представителството за България на няколко вериги за бързо хранене.