Актьорът Петър, който се самопровъзгласи за лидер на „Елбетица“, се срина, след като съотборникът му Георги го обвини в манипулативност, неискреност и голямо его. Петър на свой ред се почувства предаден от земеделеца, с когото в началото на риалитито бяха близки. Освен неговата подкрепа, той загуби тази на сервитьора Андрей и балерината Мартина.

„Това вече не е моята игра! Моята мечтана игра приключи! Но ще остана дотолкова, доколкото ми е отредено да бъда във „Фермата“. Ще дам всичко от себе си. Ще се раздам на 1000 процента, ще си изпълнявам задачите с най-голяма прецизност, първи ще влизам в боя и последен ще си тръгвам от огъня, защото вярвам в отбора!“, заяви драматично Петър, разстроен, че е загубил силната си позиция в стопанството.

Актьорът обясни, че четири пъти се е явявал на кастинг във „Фермата“ и едва на последния е успял да влезе в риалитито. „Причината да съм тук е, че не ми харесва това, което се случва отвън, че в България има сбъркани модели на подражание и все повече е важно колко пари имаш, а не какво носиш в себе си. Основният проблем на младите хора е каква кола карат, какви дрехи носят, а не трябва да е така“, допълни Петър и така ясно показа, че иска да бъде пример на новото поколение, пише Lupa.bg.