Това се случи след шеметния вокален двубой между нея и украинеца Денис, който Миро избра да продължи в отбора му, а на следващия етап в състезанието, Мария Илиева и Дара забиха бутона, за да спасят безспорния талант - Бойка Щерева. В крайна сметка дивата избра да продължи участието си в отбора на Илиева, а на излизане от залата запали фитила с думите: "Малко съм ядосана! Не искам да казвам неща, които ще бъдат скандални!"

Очевидно не само за самата нея, но и за публиката в "Гласът на България", която не спираше да скандира името й, тя беше по-добрата в т.нар. двубой. Възпитаничката на Музикалната консерватория видимо превъзхождаше дуетната си половинка, а Миро след това се опита в ролята на даскал да й напише забележка. "Те са изключителни, но пропуснахте си реплики и този път ти беше Лейди, нали?! Ти, Бойче пропусна да влезеш където трябва", отсече Костадинов, като в този момент колежката му поясни, че всъщност и двамата са объркали песента от свръх емоцията. "Емоцията беше много голяма, това ни изигра и хубаво и лошо", обясни тя, а публиката окуражи гласовитата пазарджлийка, скандирайки малкото й име.

"Лейди Би заглуши Денис, надпя го отвсякъде. Ама Миро си избра любовника. Да заминават за Украйна да се бият тези Хейчета", реагираха на секундата на избора му, видя HotNews в страницата на "Гласът на България" във Фейсбук. "Миро, с този подшушнат избор изгуби доста фенове! И ние зрителите имаме добър слух", не пропуснаха да отсъдят и други, като коментарите, че Миро е сбъркал се редяха един под друг. "Въобще не коментираме кой българин и кой украинец - чисто вокално Бойка е две класи отгоре спрямо този пич", категорични са феновете на шоуто на Би Ти Ви. "Политкоректно беше решението на Миро, но Бойка беше по-добра", изразяват мнението си зрители.

За шеметната вокална техника на Щерева признаха и отвърдените кадри на "Гласът на България". След изпълнението Дара не скри удивлението си: "Леле, какви са тези вокални шамари... Раздавахте се като за последно, както се прави в една вокална битка!" След това Мария Илиева продължи със суперлативи: "Имате супер сценично поведение. Това не бяха шамари, а музикални водопади, които Бойка ни донесе, заля ни и просто ни остави без дъх. Тя има собствен стил, собствен характер, собствено присъствие, разпознаваема със затворени очи", категорична е Мария. Още преди двубоят да започне, Миро също направи рецензия на вокалните умения на певицата, която преди години нашумя като Лейди Би. "Бойка е един от най-пеещите гласове от моето поколение Имам един от най-сериозните гласове в България, но познат глас. Публиката обаче обича новости", заяви Миро, а след двубоят отсъди: "Моето решение ще изненада всички, избирам Денис!"

"Много рано тръгнах да отпадам и трябваше да стигна по-напред. Така мисля, а и вярвам в своя талант, но ще видим", не скри разочарованието си Щерева, която в крайна сметка продължи в шоуто, като част от отбора на Мария Илиева.