Русото изкушение сподели, че много й се иска да гушне дъщеря. Златка има двама сина от бившия - Благо Георгиев и от настоящия вече съпруг Карен. Интересното също, е че ги кръщава на имената на бащите им. Явно плеймейтката иска да си има и мъничка Злати. Планира обаче преди отново да се втурне да създава още потомство, да мине малко време и поне да е станала на 40 години.

Плеймейтката се похвали още, че си направила и нов татус на английски, който е посветен на самата нея в ролята на майка. Няколко месеца след раждането на втория й син е запретнала ръкави да сваля излишните килограми с фитнес - поти се по 4-5 пъти седмично. Тя призна още и дали след раздялата с Благой Георгиев й е олекнало от грижи по чужди деца, като се има предвид отрочетата на бивиия футболист. Райкова на няколко пъти се оплака, че е плащала обучението на дъщерята на Благо, докато двамата живееха заедно.

Райкова, която също е дете на разделено семейство, при въпроса много лично. "И аз някъде съм била чуждо дете. Грозно е, и не не ми е тежало това".